Het begin van het eind

Uiteraard komt er ook voor mij een einde aan de kinderkunstweek. Eigenlijk is voor mij het einde dinsdag al begonnen. Op woensdag en donderdag hebben de kinderen namelijk gewone lessen (op deze dagen staat een andere juf voor de klas) en morgen maken de kinderen al het werk af dat nog niet af was. Helaas kan ik er deze dag niet bij zijn, omdat ik andere verplichtingen heb.

Aankomende woensdagavond is de spetterende tentoonstelling van al het moois dat er door heel de school gemaakt is. Hierbij wordt er extra aandacht besteed aan datgene wat de kinderen hebben gedaan en niet zozeer het ideeenboek. Bij elk kunstwerk hebben de groepsleerkracht en ik tekst en uitleg gegeven, net zoals in een museum. Ook hangen er foto’s bij van de kunstenaars en schilderijen en is er een speciale plek ingericht voor Marinus Boezem. Bijna al het moois staat al klaar voor de tentoonstelling.

Ook voor de kinderen nadert het einde van de kinderkunstweek en dan moeten ze weer “stomme rekenlessen gaan maken”. Hier hadden ze niet veel zin in en dat snap ik ook wel, de kunstenaar in jezelf zoeken is toch ook veel leuker?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s